Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i andre klienter

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 som en POP- eller IMAP -konto, men vil skifte til Exchange, skal du ændre indstillingerne i din e -mailklient. Vi anbefaler, at du bruger Outlook eller nogen af klienterne på denne liste . Men hvis du bruger en anden klient, kan følgende vejledning hjælpe dig med at skifte til Exchange -indstillinger.

IMAP

Hvis din Microsoft 365 -e -mailkonto bruger IMAP -indstillinger, synkroniseres ting som din e -mail og mapper med serveren. Andre almindelige e -mailelementer, som f.eks. Kalendere og kontaktpersoner, synkroniseres normalt ikke, så du vil gerne sikkerhedskopiere dem, før du skifter. Henvis til din klientudbyder for vejledning.

POP

Hvis din Microsoft 365 -e -mailkonto bruger POP -indstillinger, findes ting som f.eks. Din e -mail, mapper, kalendere, kontakter og andre elementer kun på klienten og den enhed, der bruges til at kontrollere e -mail. Før du skifter til Exchange -indstillinger, skal du sikkerhedskopiere disse data for enten at importere eller henvise senere. Henvis til din klientudbyder for vejledning.

Exchange -indstillinger

Når du har sikkerhedskopieret eller eksporteret data efter behov, skal du føje din e -mailkonto til din klient som Exchange. Nogle kunder understøtter ikke tilføjelse af den samme konto to gange, så du skal muligvis fjerne den eksisterende POP- eller IMAP -konto, før du tilføjer den som Exchange. Fjernelse af en e -mailkonto kan medføre datatab, så vi anbefaler på det kraftigste, at du sikkerhedskopierer dine data, hvis du beslutter dig for at gøre det.

Når du har føjet din konto til din klient som Exchange, kan du om nødvendigt importere sikkerhedskopierede data. Henvis til din klientudbyder for vejledning.

Bemærk: Hvis din klient beder dig om at indtaste dine Exchange -serverindstillinger manuelt, skal du bruge følgende:

E -mail: Din Microsoft 365 -e -mailadresse
Adgangskode : Din adgangskode til Microsoft 365 -e -mail
Server : outlook.office365.com (dette er påkrævet)
Domæne : Dette kan stå tomt
Brugernavn : Din Microsoft 365 -e -mailadresse

Min klient understøtter ikke Exchange

Hvis din klient ikke understøtter opsætning af e -mail ved brug af Exchange, anbefaler vi, at du kigger på andre klienter som Outlook, Mail til Mac eller Mail til Windows. Du kan også altid kontrollere din e -mail ved hjælp af Outlook på internettet .

Hvis du gerne vil fortsætte med at bruge din nuværende klient, kan du bruge POP- og IMAP -indstillingerne til Microsoft 365. Husk, at Microsoft afbryder Basic-godkendelse i 2023, hvilket betyder, at Microsoft 365 POP- og IMAP-indstillinger kun fungerer i klienter, der understøtter moderne godkendelse (klienter, der kan bruge multifaktorgodkendelse (MFA)) .