Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange i Samsung Email (Android)

Hvis du bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, er dine data (herunder e -mail, kontaktpersoner og kalendere) muligvis ikke forbundet til din e -mail og kan gå tabt, hvis du sletter den konto. Skift din POP- eller IMAP -konto til Exchange for at forhindre tab af data og for at få den mest sikre, hurtige og pålidelige e -mail.

1. Åbn din Android -e -mail -app.
    Hvid konvolut på rød baggrund med e -mail skrevet nedenunder
  2. Tryk påTre vandrette linjer stablet på hinanden Menu > Indstillinger .
  3. Hvis du er klar til at fjerne din POP/IMAP -konto, skal du trykke på din e -mailadresse, Fjern og derefter Fjern for at bekræfte.
  4. For at tilføje din Exchange -konto skal du stadig i Indstillinger trykke på Tilføj konto .
  5. Tryk på Office 365 .
    Skærm med forskellige e -mailklientindstillinger, inklusive Office 365 med rød firkant
  6. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse, og tryk på Næste .
    Microsoft logger ind
  7. Indtast din Microsoft 365 e-mail og adgangskode, og tryk på Log ind. Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller Skole for at fortsætte.
    Indtast adgangskode til e -mail, og log på
  8. Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

9. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  10. Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn : Din Microsoft 365 -e -mailadresse
    Adgangskode : Din adgangskode til Microsoft 365 -e -mail
    Server : outlook.office365.com
    Domæne \ brugernavn : \ [Microsoft 365 e -mailadresse] (eksempel: \ ejer@coolexample.com )

11. Tillad, at Samsung Email får adgang til din e -mailkonto. Markér afkrydsningsfeltet ud for Samtykke på vegne af din organisation, og tryk på Accepter .
    Vælg afkrydsningsfeltet og Accepter
  12. Appen E -mail kontrollerer automatisk dine indstillinger. Under Manuel opsætning skal du trykke på Færdig . Du kan altid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Manuel opsætning og knap Færdig
  13. Rediger dit Kontonavn (hvis du vil) og tryk på Færdig . Dette navn er synligt for modtagere, når du sender e -mail, så du vil måske bruge dit firmanavn her.
    Indtast navn, og tryk på og Færdig

Din e -mail er nu konfigureret som en Exchange -konto!