Opdater en plugin på WordPress-kontrolpanelet

Opdater dine plugins til de seneste version for at sikre kompatibilitet med nye WordPress-udgivelser og for at gøre din site mere sikker.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du opdaterer.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre vælger du Kontrolpanel > Opdateringer.
  3. Rul ned til afsnittet Plugins.
  4. Vælg markeringsfeltet ved de plugins, som du vil opdatere, og vælg derefter Opdater plugins.

Bemærk: Hvis du har en premium eller brugerdefineret plugin, som ikke kan opdateres fra WordPress-kontrolpanelet, kan du prøve at opdatere din plugin med FTP.