Opdater WordPress -databaseforbindelsesstreng

Hvis dit WordPress -site ikke er synkroniseret med din database og viser følgende fejl: "Fejl ved tilslutning til databasen", skal du opdatere forbindelsesstrengene på dit WordPress -site.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, inden du udfører fejlfinding.
  2. Find dine databaseoplysninger. ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).
  3. Rediger wp-config.php for din hjemmeside. ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress / VPS )
  4. I filen wp-config.php skal du finde afsnittet, der ligner dette eksempel:
    / ** Navnet på databasen til WordPress*/ define ('DB_NAME', ' yourdatabasename '); / ** MySQL -database -brugernavn*/ define ('DB_USER', ' ditbrugernavn '); / ** Adgangskode til MySQL -database*/ define ('DB_PASSWORD', ' yourpassword '); / ** MySQL -værtsnavn*/ define ('DB_HOST', ' yourhostname '); $ table_prefix = ' yourtableprefix ';
  5. Bekræft, at oplysningerne i denne fil stemmer overens med de databaseoplysninger, du fandt tidligere.
    • Erstat ditdatabasenavn med dit MySQL -databasenavn
    • Erstat dit brugernavn med dit MySQL -brugernavn
    • Erstat yourpassword med din MySQL adgangskode
    • Erstat yourhostname med dit MySQL Host -navn
    • Erstat yourtableprefix med dit tabelpræfiks
  6. Hvis nogen af oplysningerne i filen wp-config.php ikke stemmer overens med dine databaseoplysninger, skal du opdatere filen med de korrekte oplysninger.
  7. Gem den opdaterede fil.
  8. Tjek dit website for at bekræfte, at det er online igen.