Opdater WordPress-databasens forbindelsesstrenge

WordPress bruger forbindelsesstrenge til at vide, hvilken database, der skal oprettes forbindelse til. Når din site ikke er forbundet til din database, vises meddelelsen "Fejl ved etablering af databaseforbindelse". Denne fejl kan løses ved at opdatere forbindelsesstrengene på din WordPress-site.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at udføre alle trinene i denne artikel:
  • En FTP-app til at åbne og redigere din sites filer. Der findes mange forskellige FTP-klienter fra tredjeparter – vi anbefaler Filezilla FTP-appen.
  • Et teksteditorprogram til at foretage de nødvendige ændringer i WordPress-filer. Der findes mange forskellige teksteditorprogrammer fra tredjeparter – vi anbefaler Notepad++. Rediger ikke filer med et tekstbehandlingsprogram, som for eksempel Microsoft Word.
  • Databasenavnet, brugernavnet, adgangskoden og hostnavnet til din WordPress-site. Find disse oplysninger til din plan (cPanel / Plesk / Administreret WordPress). Hvis du bruger cPanel eller Plesk, skal du nulstille og bruge en ny adgangskode.
Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere din site, før du foretager nogen fejlfinding.
  1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, i menuen til venstre, skal du vælge navnet på den database, som din site bruger.
  3. Notér databasens præfiks. Databasens præfiks vedhæftes tabelnavnene (hvis du f.eks. ser følgende databasetabeller: wp_3f_options, wp_3f_ posts, wp_3f_postmeta, osv., så er din databases præfiks is wp_3f_).
  4. Opret forbindelse til din hostingkonto med FTP. Find og åbn den mappe, som din WordPress-site er i.
  5. I filen wp-config.php finder du det afsnit, der ser ud som dette eksempel:
    /** Navnet på databasen for WordPress */
    definér('DB_NAME', 'ditdatabasenavn');
    /** MySQL-databasebrugernavn */
    definér('DB_USER', 'ditbrugernavn');
    /** MySQL-databaseadgangskode */
    definér('DB_PASSWORD', 'dinadgangskode');
    /** MySQL-hostnavn */
    definér('DB_HOST', 'dithostnavn');

$table_prefix  = 'dintabelpræfiks';
  6. Kontrollér, om oplysningerne i denne fil stemmer overens med de databasedetaljer, du fandt tidligere.
    • ditdatabasenavn: Erstat dette med navnet på din MySQL-database.
    • ditbrugernavn: Erstat dette med brugernavnet til din MySQL.
    • dinadgangskode: Erstat dette med adgangskoden til din MySQL.
    • dithostnavn: Erstat dette med navnet på din MySQL-host.
    • dintabelpræfiks: Erstat dette med din tabelpræfiks.

Bemærk: Hvis nogle af oplysningerne i wp-config.php-filen ikke stemmer overens med oplysningerne i din database, skal du opdatere filen med de korrekte oplysninger.

7. Gem den opdaterede fil.
  8. Gå til din site i en browser med privat browsing-tilstand (Chrome / Firefox / Edge) for at bekræfte, at den er online igen.

Flere oplysninger

• Fejlfinding af WordPress
  • Denne artikel handler om avancerede fejlfindingsmetoder, som inkluderer at oprette forbindelse til din hosting med en FTP-app og at tage adgang til databasen. Hvis du ikke selv vil rette denne fejl, kan vores WordPress Premium-supportteam gøre det for dig.