Opdater WordPress -permalinks

Brug af brugerdefinerede WordPress -permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og gøre dit websites URL mere attraktiv for søgninger. Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider. Du kan aktivere og opdatere permalinks via WordPress -dashboardet for at have SEO -venlige webadresser.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Indstillinger > Permalinks
  4. Vælg den permalinkstruktur, du foretrækker, eller opret en brugerdefineret.

Bemærk: VALGFRIT: Du kan også oprette en struktur for dine kategorier og tags.

5. Klik på Gem ændringer.
  6. URL -adressen på dit websites sider skal vise de permalink -indstillinger, du har valgt.