Opdater WordPress -permalinks

Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider. Brug af brugerdefinerede WordPress -permalinks kan forbedre placeringen af dit site på søgemaskiner og hjælpe med søgemaskineoptimering (SEO). Brugerdefinerede permalinks er også nemmere for dine besøgende at huske. Du kan aktivere og opdatere permalinks via dit WordPress-dashboard for at have SEO-venlige webadresser.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indstillinger > Permalinks .
  3. Vælg den permalinkstruktur, du foretrækker, eller vælg Brugerdefineret struktur , og opret en brugerdefineret struktur.

Bemærk: VALGFRIT: Du kan også oprette en struktur for dine kategorier og tags .

4. Vælg Gem ændringer.
  5. URL -adressen på dit websites sider skal vise de permalink -indstillinger, du har valgt.