Opdater WordPress -permalinks i databasen

Brug af brugerdefinerede WordPress -permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og gøre dit websites URL mere attraktiv for søgninger. Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider. Du kan opdatere WordPress -permalinks gennem databasen i stedet for at bruge WordPress -dashboard.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log ind i databasen via phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

Bemærk: I cPanel-hosting skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

3. Klik på wp_options bord.
  4. Find opslaget permalink_structure under kolonnen option_name. Du skal muligvis navigere ud over den første side med indtastninger.
  5. Klik på knappen Rediger.
  6. Under feltet option_value for denne post tilføjer du den permalinkstruktur, som du vil bruge.
  7. Klik på Start .
  8. URL -adressen på dit websites sider skal vise de permalink -indstillinger, du har valgt.