Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdater kundesupportindstillinger for min forhandlerbutik

I Reseller Control Center skal du opdatere kontosupportindstillingerne for at afgøre, hvordan dine kunder modtager kommunikation og support til eventuelle problemer.

Bemærk: Kundesupport og opsøgende tjenester er i øjeblikket kun tilgængelige på engelsk.
  1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Indstillinger , vælg Supportindstillinger .
    Vælg Supportindstillinger
  3. Rediger følgende muligheder:
    • Standardmarked : Vælg dit foretrukne land og sprog.
    • Kundesupport : Beslut om du vil have, at GoDaddy yder kundesupport, eller om du selv skal håndtere supportproblemer. Hvis du håndterer din egen support, så lad kunderne vide, hvordan de kontakter dig, ved at tilføje din URL til telefon, e -mail og/eller kontaktperson.
    • Kontaktpræferencer : Indtast en kontakt-e-mailadresse, som skal vises på din butiksfacade og i branded nyhedsbreve og kundekommunikation, og til at vælge meddelelser og opdateringer af hændelser.
    • Om din virksomhed : Med 300 tegn eller færre, forklar hvad der gør din virksomhed fantastisk, så vi bedst kan hjælpe dine kunder, når de ringer ind for support eller produktkøb.
    • Customer Outreach : Byd kunder ombord velkommen, eller ring for at takke dem for at forny deres tjenester. Markér afkrydsningsfeltet for at tillade, at GoDaddy ringer til kunder på dine vegne under dit firmanavn.
  4. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.