Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdatering af tilbud på domænenavn på min forhandlerbutik

Din forhandlerbutik inkluderer som standard alle topdomænenavne (TLD'er) og internationale TLD'er (ccTLD'er) . Opdater, hvilke almindelige domænenavne du tilbyder, og om du vil tilbyde registrering via din butiksfacade, overførsel til din butiksfacade (hvis tilgængelig) eller begge dele.

Alle ændringer gemmes automatisk og vises på din butiksfacade inden for en time.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til fanen Produkter , og vælg derefter Domæner .
  3. Fra fanen Almindelige TLD'er vælger du Registrer og/eller Overfør for de TLD'er, du vil tilbyde.

Bemærk: .jobs kan ikke overføres. Du skal tilbyde .com-, .net- og .org -domænenavne.

4. Fra fanen Internationale TLD'er vælger du Registrer og/eller Overfør for de ccTLD'er, du vil tilbyde. Vælgplus -knap -ikon plusikon for at udvide afsnittet for hver region.

Bemærk: Nogle ccTLD'er er ikke tilgængelige for overførsel eller er kompatible med brugerdefineret hosting og parkerede navneservere. Hvis du tilbyder .uk -overførsler, sender vi kunder, som starter overførsler, oplysninger til dig om at ændre deres Nominet -tags til WILDWEST.