Indtast godkendelseskoden til min domæneoverførsel

Du skal angive en gyldig godkendelseskode (også kaldet en EPP -kode, overførselsnøgle eller godkendelseskode) for at kunne behandle en domæneoverførsel til din GoDaddy -konto. Du kan indtaste eller opdatere godkendelseskoden på din GoDaddy -konto efter køb af domæneoverførslen .

1. Log på din side med GoDaddy -overførsler . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Overførsler ind og derefter fanen Afslut overførsel . Søg efter et specifikt domæne ved hjælp af søgefeltet over din domæneliste.
    vælg knappen Afslut overførsel
  3. Indtast godkendelseskoderne for et enkelt domæne eller for mange domæner i bulk.
    • Enkelt domæne : Vælgblyantikon for at indtaste godkendelseskode Indtast i kolonnen Godkendelseskode .
    • Flere domæner : Markér afkrydsningsfeltet ud for de domæner, der har brug for en godkendelseskode, og vælg derefter Indtast godkendelseskoder over din domæneliste.
  4. Indtast godkendelseskoden for de valgte domæner.
  5. Vælg Send for at gemme dine ændringer.

Du får vist en bekræftelse på, at dine ændringer er blevet accepteret. Det tager normalt 5 til 7 dage at gennemføre domæneoverførsler.

Relateret trin

• Er du ikke sikker på, hvad denne status betyder? Se vores guide til overførselsstatusser for en detaljeret oversigt over, hvad hver status betyder, og hvordan du kan gå videre.