Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift min Workspace Email -adgangskode

Skift din Workspace Email-adgangskode fra log-ind-siden for webmail. Hvis du er Workspace Email -administrator, kan du også nulstille en brugers adgangskode til e -mail.

1. På Workspace Webmail -siden under Log på vælger du linket for at finde din adgangskode.
    Har du brug for at finde din adgangskode?
  2. Indtast din e -mailadresse.
  3. Vælg, hvordan du vil sende instruktioner, og vælg Send e -mail .
  4. Bemærk: Hvis du ikke allerede har en gendannelses -e -mail , og du ikke har adgang til Workspace Control Center, skal du sende e -mailen til din kontoadministrator.

Det kan tage op til 30 minutter, før din e -mail til nulstilling af adgangskode leveres. Når du har modtaget din e -mail til nulstilling af adgangskode, skal du følge instruktionerne for at nulstille din adgangskode.