Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdaterer produktpriser for min forhandlerbutik

I Forhandlerkontrolcenter kan du angive din egen pris for de produkter og tjenester, du tilbyder på din forhandlerbutik. Opret salgspriser , indstil forskellige priser for nye køb og fornyelser, anvend hurtigt nye købspriser på fornyelsespriser (så du ikke behøver at angive de samme priser to gange), og angiv bulkpriser for en hel produktgruppe.

Har du brug for hjælp til at fastsætte en pris? Se vores priser og bedste praksis for priser .

Du skal angive dine priser over hvert produkts mindstepris.

Bemærk: Storefront-priser viser kun den vurderede månedlige pris for et 1-årigt køb. Når et produkt føjes til indkøbsvognen, vises alle tilgængelige tidsperioder og priser.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Produkter , og vælg derefter en produktgruppe.
  3. Vælg Indstil priser ved siden af det produkt, du vil opdatere.
  4. Udfyld en af følgende:
  5. Indstil priser for individuelle produkter

Indstil priser for nye køb og fornyelser for individuelle produkter, importer din egen prisliste, og anvend alle nye produktpriser på fornyelser.

1. Vælg fanen Ny (nye købspriser) eller fanen Fornyelser (fornyelsespriser).
      • Valgfrit : Vælg Importér eller Eksportér for at importere eller eksportere dit prislisteark.
    2. VælgPlustegn -knap symbol for at udvide afsnittet for det produkt, du vil arbejde på.
    3. Indtast dine (t) pris (er) i kolonnen Din detailhandel.
      • Valgfrit - Hvis du automatisk vil anvende din nye produktionspris på fornyelser, skal du vælge Match produktpriser fra fanen Fornyelser . Vælg Alle priser , detailpriser eller udsalgspriser for at anvende disse priser på fornyelser. Ændringerne vises med gult.
    4. Når du er færdig, skal du vælge Gem . Der vises et banner, der angiver, at dine ændringer er blevet gemt.

Indstil priser for en produktgruppe

Spar tid ved at fastsætte ensartede priser for alle produkter i en produktgruppe i stedet for individuelt. Når du indstiller prisen, skal du tilføje eller trække valuta eller procentdele fra detailprisen baseret på det beløb, du har angivet.

1. VælgPlustegn -knap symbol for at udvide afsnittet Angiv priser for hele produktgruppen .
    2. Under Pris for at ændre skal du vælge Din udsalgspris , din salgspris eller din salgs- og detailpris .
    3. Under Startpris skal du vælge den type pris, du vil anvende. For eksempel, Vejledende udsalgspris anvender den nuværende vejledende udsalgspris på alle varer i gruppen.
      • Hvis du vil tilføje eller trække et monetært beløb eller en procentdel (f.eks. Vejledende detailpris + procentdel ), skal du tilføje beløbet i det næste felt.
    4. Vælg Beregn . Ændringerne vises med gult i fanerne Ny og Fornyelser.
    5. Bemærk: Du kan vende tilbage til den vejledende udsalgspris for hvert produkt i gruppen ved at vælge Gendan foreslået detailpris .

6. Når du er færdig, skal du vælge Gem . Der vises et banner, der angiver, at dine ændringer er blevet gemt.