Opgrader min Linux -hostingplan

Sådan opgraderer du din Linux -hostingplan, hvis du har brug for mere processorkraft eller fysisk hukommelse. Opgradering af din plan kan gøre dit website hurtigere og mere modstandsdygtigt, når dets trafik stiger.

Bemærk: Selvom opgraderinger typisk tager fra 10 til 30 minutter, kan store sites bruge op til 24 timer. Dine websites kan opleve intermitterende nedetid, indtil opgraderingen er gennemført.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Kontohandlinger > Opgrader .
    vælg opgradering
  4. Vælg det planniveau, du ønsker, og klik derefter på Opgrader .
  5. Følg prompterne for at gennemføre kassen.

Flere oplysninger

• Hvis du opgraderer til Web Hosting Plus, kan din servers IP -adresse ændre sig. Når opgraderingen er færdig, sender vi dig en e -mail med den nye server -IP -adresse. Hvis du bruger domæner i andre GoDaddy -konti eller hos andre webudbydere, skal du opdatere A -host -fortegnelserne i overensstemmelse hermed.
  • Se flere oplysninger om webhosting -planer (se også, hvordan du kan få et gratis domænenavn med en årlig webhosting -plan fra GoDaddy).
  • Her kan du læse mere om Web Hosting Plus -planer .