Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opgrader mit Workspace Email -abonnement

Opgrader dit Workspace Email -abonnement, så det indeholder flere e -mailadresser, få yderligere lagerplads, eller aktiver IMAP -e -mail for din konto.

Hvis du i øjeblikket bruger en gratis plan, kan du i stedet for at opgradere købe en plan og derefter flytte din nuværende Workspace Email -konto til den nye plan .

1. Gå til din GoDaddy Mine produkter -side. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Vælg Workspace Email for at se dine planer.
  3. Vælg Indstillinger ud for den plan, du vil opgradere.
  4. På fanen Oversigt under Opgrader vælger du din nye plan.
  5. Vælg Opgrader .
  6. Vælg Gå til kassen, og fuldfør købet.