Opgrader eller nedgrader WP Premium -support

Hvis du bruger alle dine WP Premium -supportkreditter i en måned, men har brug for os til at udføre mere arbejde, er det nemt at opgradere din plan for at tilføje yderligere kreditter.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn WP Premium Support Dashboard ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. I afsnittet Planoplysninger skal du klikke på Opgrader
  3. Vælg en ny plan for at ændre det antal servicekreditter, du modtager hver måned
  4. Klik på Gå til indkøbsvogn
  5. Fuldfør kassen

Din nye plan og yderligere kreditter vil være klar til brug på få minutter.

Næste trin

Flere oplysninger: