Administreret WordPress Hjælp

Opgrader din Managed WordPress-plan

Managed WordPress-planer tilbyder forskellige antal hjemmesider og månedligt antal besøgende. I stedet for at købe flere konti kan du opgradere din konto for at øge antallet af månedlige besøgende eller for at tilføje flere hjemmesider.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. For den hjemmeside, som du vil opgradere, skal du vælge Indstillinger i Menuikon-menuen.

Vælg Indstillinger
  4. Find Planoplysninger, og vælg Opgrader.
    Under planoplysninger skal du vælge Opgrader
  5. Gennemgå de tilgængelige planer og vælg Gå til kasse med den, som passer bedst til dine behov.
  6. Gennemfør købet af din opgradering.