Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Upload et WordPress -plugin med SFTP

Hvis en plugin -opdatering ikke kan installeres fuldstændigt, eller hvis du støder på fejl ved installation af et plugin ved hjælp af pluginsiden, kan du uploade det via SFTP.

1. Opret forbindelse til din hosting med SFTP .
  2. Naviger til mappen /wp-content /plugins til dit WordPress-site.
  3. Udpak din plugin -zipfil (hvis den i øjeblikket er zip) på din lokale computer.
  4. Upload det udpakkede plugin til mappen /wp-content /plugins.
  5. Hvis du erstatter et plugin, som allerede er angivet i /wp-content /plugins, skal du vælge at erstatte de eksisterende filer, når de nye filer uploades.
  6. Når overførslen er færdig, vil den kunne aktiveres i dit WordPress -adminområde.