e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Upload et billede

Før du kan tilføje et billede til din e -mailmarkedsføringskampagne, skal du uploade et billede til galleriet.

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Rediger nederst i den kampagne, du vil bruge, på siden Kampagner .
  3. Klik på fanen Billeder i højre rude.
    Klik på fanen Billeder
  4. Under fanen Billeder skal du klikke på plustegnet for at søge efter billeder.
    Klik på plustegnet
  5. Klik på det billede, du vil uploade, og klik på Åbn .
    Klik på et billede, og klik på Åbn

Dit billede vises nu i højre rude på fanen Billeder .

Tips til upload af billeder

• Du kan uploade ethvert .jpg-, .png- eller .gif -filformat.
  • Dit billede skal være i RGB -farverum og ikke CMYK.
  • Billeder bør ikke være bredere end 590 pixels.
  • Hold billedfilens størrelse under 200KB. Alt, hvad der er større, nedbryder e -mail, når det sendes og åbnes.