Webdesigntjeneste Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Upload billeder til mit Website Design Hub

Upload billeder, logoer, produktbeholdning eller andet indhold, som du gerne vil bruge til dit website for at hjælpe din websitespecialist og dit designteam med at forstå dit layout, din funktionalitet og dine behov for branding.

Bemærk: Du kan uploade .jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp, .svg, .tif, .tiff, .pdf, .doc, .docx, .csv, .xls, .xlsx, .mov, og .mp4 til mediebiblioteket. For alle andre filtyper, e -mail dem til din website -designspecialist inden din konsultation.
  1. Log på dit Website Design Hub .
  2. Hvis du har flere websites med Website -designtjenester , skal du under Hvilken virksomhed vil du arbejde på vælge den hjemmeside, som du vil bruge. Ellers skal du springe dette trin over.
  3. I menuen til venstre skal du vælge Hjemmeside .
  4. Vælg Mine medier øverst til højre.
  5. Vælg Tilføj filer , vælg filerne fra din lokale computer, og vælg derefter Åbn . Alternativt kan du trække og slippe dine filer for at uploade dem.

Hvis vi designer mere end én hjemmeside til dig gennem Website Design Services , vil hvert site have sit eget Mediebibliotek. Sørg for at kontrollere, at du uploader dine filer til det korrekte site.