Upload dine websitefiler

Denne video og instruktionerne nedenfor forklarer, hvordan du kan uploade dine websitefiler til din GoDaddy-hostingkonto ved hjælp af cPanelets filstyrer.

Du kan uploade dine websitefiler direkte via cPanel. Dette vil offentliggøre dit website live på internettet.

Som et alternativ til cPanelets filstyrer kan du i stedet uploade dine filer med et FTP-klient.

Klargøring af dine filer

Skal du uploade mere end en fil? Du kan spare dig selv masser af tid ved at oprette en ZIP-fil på computeren med alle dine websitefiler. Dette er fordi, filstyrer i cPanel kan kun uploade én fil ad gangen.

Upload dine filer

1. På cPanelets kontrolpanel, under Filer, klikker du på Filstyrer.
    1. Ikke i cPanel? Log ind på din GoDaddy-konto.
    2. Klik på Webhosting.
    3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  2. Hvis et indstillingsvindue vises, så vælg den mappe du vil åbne, og klik derefter på Gå til.

cPanel bruger public_html som rodmappen på det primære domænenavn website. Det er her, du bør starte, hvis du vil uploade dit website til internettet. Hvis du vil uploade et website til et sekundært eller tilføjelsesdomæne, bør du først bekræfte dit websites rodmappe.

3. Gå til den mappe, hvor du vil gemme filen.
  4. Klik på Vælg Fil, find filen på din lokale maskine, og klik derefter på OK.
  5. Når at du har uploadet de ønskede filer, klikker du på Tilbage til....
  6. Gentag disse trin for alle andre filer, som du vil uploade.

Næste trin

Nu er dit website uploadet, så kan du besøge det ved at navigere til dit domæne i webbrowseren.