Upload filer til min Windows -hostingkonto ved hjælp af Plesk File Manager

Følg disse trin for at uploade en fil til din Windows -hostingkonto ved hjælp af Plesk File Manager.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På Plesk-hjemmesiden skal du vælge Filer i navigationen til venstre. Siden Filhåndtering vises.
  5. Gå til eller vælg det bibliotek, hvor du vil uploade filen. Hvis du f.eks. Skal overføre filen til rodmappen for dit primære domænes website, skal du vælge httpdocs.
  6. Vælg Upload.
  7. Find filen på din computer, vælg filen, og vælg Åbn . Filen kopieres til den valgte placering.