Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Upload filer i Plesk -hosting

Følg disse trin for at uploade filer til din hostingkonto ved hjælp af Plesk File Manager.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på fanen Filer.
  6. Gå til den mappe, som du vil bruge.

Bemærk: Plesk bruger httpdocs som rodmappen på dit primære domænenavns website.

7. Klik på Overfør filer.
  8. Naviger til filen på din lokale maskine, og klik derefter på Åbn.