Administreret WordPress Hjælp

Upload filer med SFTP

Du kan uploade filer til din Administreret WordPress-konto med SFTP. Du kan bruge en hvilken som helst FTP-klient til at gøre det, f.eks. FileZilla. Dette er praktisk, hvis du har brug for at uploade store filer til din WordPress-hjemmeside, eller hvis du vil foretage ændringer manuelt på din WordPress-hjemmeside, f.eks. installation af et brugerdefineret tema eller en plugin.

Bemærk: Første del af denne vejledning hjælper dig med at finde dine SFTP-legitimationsoplysninger. Hvis du allerede kender SFTP-brugernavnet, -adgangskoden, -værtsnavnet og -porten, skal du starte med trin 6.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. Til den hjemmeside, du vil bruge, skal du vælge webadressen til hjemmesiden under kolonneoverskriften Website-navn.
    vælg website-navn
  4. I afsnittet Indstillinger skal du vælge Vis ud for din SFTP-bruger.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret SSH-adgang for din Pro-konto endnu, skal du se Aktivér SSH.

vælg vis ud for sftp-bruger
  5. Kopiér dit værtsnavn, brugernavn og din adgangskode. Du skal bruge disse til at logge på med din FTP-klient.
  6. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du downloade, installere og starte FileZilla.
  7. Udfyld følgende felter:
    Felt Hvad der skal angives...
    Vært Dit værtsnavn
    Brugernavn Dit SFTP-brugernavn
    Adgangskode Din SFTP-adgangskode
    Port 22
  8. Vælg Opret hurtigt forbindelse. Når FileZilla har oprettet forbindelse til din konto, kan du trække og slippe for at uploade dine filer til den ønskede placering.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.