Administreret WordPress Hjælp

Upload filer med SFTP

Du kan uploade filer til din Managed WordPress-konto med SFTP. Dette er praktisk, når du skal uploade store filer til din WordPress-hjemmeside, eller når du manuelt skal installere et brugerdefineret tema eller plugin.

Påkrævet: Du skal bruge en FTP-app (File Transfer Protocol) til at oprette forbindelse og uploade indhold via SFTP (Secure FTP). Der findes mange forskellige FTP-apps fra tredjeparter – vi anbefaler FileZilla.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. På siden Mine produkter, ved siden af Administreret WordPress, vælger du Administrer alle.
  3. Vælg Indstillinger fra menuikon-menuen for den hjemmeside, som du vil bruge.

Vælg indstillinger
  4. Find SSH/SFTP-login under Produktionssite, og vælg Rediger.
    Vælg rediger for at se sftp-oplysninger
  5. Kopiér værtsnavnet til brug i FTP-appen, og vælg Opret nyt login.
  6. Vælg Opret nyt login igen.

Bemærk: Dette vil slette dit nuværende SFTP-brugernavn og din adgangskode.

7. Kopiér det nye brugernavn og den nye adgangskode til brug i FTP-appen, og vælg Luk.
  8. Udfyld felterne Vært, Brugernavn, Adgangskode og Port i din FTP-app. Hvis du bruger FileZilla, skal du vælge Quickconnect:

vælg Quickconnect
  9. Du vil modtage en meddelelse om Ukendt værtsnøgle. Bekræft, at Vært er dit domæne og vælg derefter OK.
    bekræft vært og vælg OK
  10. Når din FTP-app har oprettet forbindelse til din konto, kan du trække og slippe for at uploade dine filer.
    træk og slip filer