Administreret WordPress Hjælp

Upload filer med SFTP

Du kan uploade filer til din Administreret WordPress-konto med SFTP. Du kan bruge en hvilken som helst FTP-klient til at gøre det, f.eks. FileZilla. Dette er praktisk, hvis du har brug for at uploade store filer til dit WordPress-site, eller hvis du vil foretage ændringer manuelt i dit WordPress-site – f.eks. installation af et brugerdefineret tema eller en plugin.

Bemærk: Første del af denne procedure fører dig til dine SFTP-legitimationsoplysninger. Hvis du allerede kender SFTP-hostnavn, -port, -brugernavn og -adgangskode, skal du starte med trin 6.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil bruge, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstillinger.
    Vælg indstillinger
  4. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- og Developer-konti: Klik på Vis ud for SFTP-bruger under Indstillinger.

For Pro Administreret WordPress-konti (kun tilgængelige i USA og Canada): Klik på Administrér ud for SFTP/SSH-adgang under Indstillinger.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret SSH-adgang for din Pro-konto endnu, skal du se Aktivér SSH .

klikke på vis ud for sftp-bruger
  5. Kopier Hostnavn, SFTP-brugernavn og Adgangskode. Du skal bruge disse til at logge ind med din FTP-klient.
  6. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du downloade, installere og starte FileZilla.
  7. Udfyld følgende felter:
    Felt Hvad der skal angives...
    Vært Dit værtsnavn
    Brugernavn Dit SFTP-brugernavn
    Adgangskode Din adgangskode
    Port 22
  8. Klik på Opret hurtigt forbindelse. Når FileZilla har oprettet forbindelse til din konto, kan du trække og slippe for at uploade dine filer til den ønskede placering.

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.