Upload filer og opret downloadingsknapper

Websiteopbygning giver dig mulighed for at uploade filer i en størrelse på op til 30MB, og derefter sammenkæde dem med en klik-bar knap på siden. På den måde kan gæsterne på din website vælge at se et langt Word-dokument eller et regneark offline.

Denne metode er ikke beregnet til uploading af billed- eller lydfiler. Se i stedet Tilføjelse og redigering af billeder og Tilføjelse af en lydafspiller. Du kan ikke uploade filer, der slutter med htm, html, htmlx, js, asp, aspx, mht, php, exe, gem, xpi eller dll.

  1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Knapikon over på siden, eller vælg en eksisterende knap.
  4. Klik på knappen og vælg Indstillinger.

    Klik på knappen og vælg Indstillinger.

  5. I vinduet Indstillinger ved siden af Etiket indtaster du den tekst, som du ønsker, at knappen skal vise.
    Indtast en etiket til den downloadingsknappen.
  6. Ved siden af Link klikker du på den røde pil for at udføre følgende:
    • Klik på Upload for at overføre en ny fil og klik på Gennemse for at finde filen på dit lokale drev.
      Klik på Upload

      Et ikon af filen føjes til Filhåndtering. Klik på filen, og når den grønne afkrydsning vises, klikker du på Indsæt.
      Efter uploadingen klikker du på Indsæt

      Der er en grænse på 30MB på enhver uploadet fil (flere oplysninger).

    • Brug en tidligere uploadet fil ved at vælge den fra listen Link til.
      Klik på Upload og vælg en fil fra listen.
    • Slet en tidligere uploadet fil ved at klikke på Upload og derefter klikke på filens skraldespandsikon i Filhåndtering.
      Klik for at slette den uploadede fil
    • Klik på x for at lukke vinduet og vende tilbage til den side.
  7. Hvis du uploader en tekst eller PDF-fil, kan du få den åbnet i et nyt vindue ved at vælge afkrydsningsfeltet under feltet Link. (Andre filtyper, såsom et regneark, vil ganske enkelt blive downloadet i stedet for åbnet i et nyt vindue)
    Afkryds Åbn link i et nyt vindue.
  8. Efter du har foretaget dine valg, klikker du på Gem nederst i vinduet Indstillinger.
  9. Klik på Forhåndsvisning for at se dine ændringer, som de vil blive vist på din website.
  10. Når du er tilfreds, klikker du på Udgiv og bekræfter dit valg ved at klikke på Udgiv igen.
  11. Et vindue viser et link til din website, som du kan klikke på for at se de udgivne ændringer. Eller klik på Luk.
  12. Når din side vises igen, klikker du på Afslut forhåndsvisning.

Næste trin

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Er der andet, vi kan gøre for at hjælpe dig?