Upload filer til en hjemmeside på min Linux hostingkonto

Her fortæller vi dig, hvordan du henter cPanels filhåndtering fra din kontos dashboard, når du vil uploade filer til en hjemmeside på din Linux hostingkonto.

• Tip: Har du brug for at uploade en masse filer? Opret en .zip-fil, upload den til din konto, og pak den ud der.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. På kontoens dashboard i sektionen Hjemmesider for den hjemmeside, hvor du vil placere filen, skal du vælge ikon med tre prikker og derefter Filhåndtering.
    vælg filhåndtering
    Filhåndtering uploader som standard dine filer til hjemmesidens rodmappe. På dette skærmbillede er rodmappen /public_html som det vises på siden Filhåndtering:
    upload mappe i filhåndtering

Bemærk: Din hjemmesides rodmappe kan se anderledes ud, alt efter din opsætning (f.eks. /public_html/blog eller /public_html/mitsejeunderdomæne.dk), men hvis du har fulgt vejledningen indtil nu, vil Filhåndtering uploade dine filer til hjemmesidens rodmappe, medmindre du vælger en anden placering.

4. (Valgfrit) Om nødvendigt kan du vælge en anden mappe i mappestrukturen.
  5. Vælg Upload.
  6. Tryk på Vælg fil for at gennemse og vælge den fil, du ønsker at uploade, vælg filen, og tryk på Åbn for at uploade filen med det samme. Du kan også trække og slippe filer over i boksen for på den måde at uploade flere filer på én gang.