Administreret WordPress Hjælp

Upload filer med SFTP

Du kan uploade filer til din Administreret WordPress-konto med SFTP. Dette er praktisk, hvis du har brug for at uploade store filer til din WordPress-hjemmeside, eller hvis du vil foretage ændringer manuelt på din WordPress-hjemmeside, f.eks. installation af et brugerdefineret tema eller en plugin.

Påkrævet: Du skal bruge en FTP-klient (File Transfer Protocol) til at oprette forbindelse og uploade indhold via SFTP (Secure FTP). Der findes mange forskellige FTP-klienter fra tredjeparter – vi anbefaler FileZilla.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil bruge, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.

vælg Indstillinger
  4. Under fanebladet Indstillinger og under Produktions-website finder du SFTP/SSH-detaljer, og derefter vælger du Vis.
    vælg vis for at se sftp-info
  5. Kopiér dit værtsnavn, brugernavn og din adgangskode. Du skal bruge disse til at logge på med din FTP-klient.
    kopiér din sftp-info
  6. Udfyld felterne Vært, Brugernavn, Adgangskode og Port i din FTP-klient. Hvis du bruger FileZilla, skal du vælge Quickconnect:

vælg Quickconnect
  7. Du vil modtage en meddelelse om Ukendt værtsnøgle. Bekræft, at Vært er dit domæne og vælg derefter OK.
    bekræft vært og vælg OK
  8. Når din FTP-klient opretter forbindelse til din konto, kan du trække og slippe for at uploade dine filer.
    træk og slip filer