Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

URL -opdateringstjeneste

Hvis du har et etableret site, der bruger en database (CMS), kan det blive nødvendigt at opdatere alle forekomster af en "gammel" URL til en "ny" URL i databasen. Dette kan ske, hvis du linker til andre sites, og disse URL -adresser ændres. Hvis opdatering af din database gør dig bekymret, så lad GoDaddys eksperttjenester gøre det for dig. Vi opdaterer URL -adresserne i din database for at sikre, at dit site linker til de rigtige steder.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .