Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug et brugerdefineret domæne til min forhandlerbutik

Tilpas din butiksfacade ved at vise dit eget domænenavn i webbrowserens adresselinje. Din butiksfacade -URL kan f.eks. Vises som www.coolexample.com i stedet for standard -URL'en til secureserver.net .

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager begrænser vi denne funktion til visse sider på din butiksfacade. Når kunder indtaster sikre områder i din butiksfacade, vises standard -URL'en i stedet for dit brugerdefinerede domæne.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Indstillinger , og vælg derefter Firmainfo .
    Vælg Firmainfo
  3. Under Konfiguration af Storefront -domæne skal du indtaste dit foretrukne Standard Storefront -domæne .
    Indtast brugerdefineret domæne
    • Hvis du bruger et forhandler -plugin til din butiksfacade, skal du vise din unikke branding med et underdomæne , f.eks. Shop.coolexample.com .
  4. Hvis du har en standard butiksfacade, anbefaler vi, at du konfigurerer både et underdomæne og en domænevideresendelse (til dit domæne, der begynder med www. Eller det underdomæne, som du vælger). Hvis du ikke viderestiller det primære domæne til den korrekte version af domænet, kan brugere muligvis ikke få adgang til din butiksfacade, når de bruger dit domænenavn.
  5. Hvis det domænenavn, du indtastede, er registreret på den samme konto og bruger vores navneservere, skal du ikke markere feltet ud for Jeg administrerer min DNS . Vi opdaterer automatisk DNS'en for dig.
    • (Valgfrit) For at bruge et andet domænenavn skal du markere feltet ud for Jeg administrerer min DNS . Du skal opdatere dit domænes DNS CNAME, så det peger på cdrapplication.secureserver.net, før vi kan forbinde det med din butiksfacade. Sådan gør du:
      • For domæner, der er registreret hos GoDaddy - tilføj en ny CNAME -fortegnelse for det underdomæne, du indtastede ovenfor, og peg CNAME til cdrapplication.secureserver.net.
      • For domæner, der er registreret uden for GoDaddy - kontakt din webhost for at få instruktioner i opdatering af din server.
  6. Indtast en start -URL , dit foretrukne domæne til din butiksfacades hjemmeside.
    Indtast start -URL
  7. Vælg Gem . Det kan tage op til 48 timer, før dine DNS -ændringer træder i kraft.