Forkort videresendte webadresser med GoShort

Forvandl en lang URL til et viderestillet domæne til et kort, pænt link med GoShort, GoDaddys URL -forkortelse. Videresendelse af et domæne hjælper dig med at knytte besøgende til andre hjemmesider, men linkene kan være lidt besværlige, især når du deler på sociale medier. GoShort hjælper dig med at få et unikt kort link, som du kan bruge til lettere og hurtigere deling.

Påkrævet: Dit domæne skal have videresendelse tilføjet, før du kan bruge GoShort.
  1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS , og vælg derefter Viderestilling .
    vælg fanen dns
  4. Vælg GoShort for at udvide konfigurationsindstillingerne.
  5. Indtast din oprindelige lange URL i Lang URL .
  6. Vælg Vælg domæne , og vælg et tilgængeligt domæne til dit korte link.
  7. (Valgfrit) Indtast et brugerdefineret link, der føjes til det domæne, du valgte i trin 5.

Eksempel: Entershop til din webshop og opret et kort link, der lignercoolexample.com/shop .

8. Vælg din Link -type .
    • Midlertidig viderestilling - 302 (anbefales) : Fortæller brugere og søgemaskiner, at denne viderestilling er midlertidig og ikke bevarer søgemaskinens rangering. Bedst hvis videresendelse er midlertidig, for eksempel hvis du bygger en ny hjemmeside.
    • Permanent omdirigering - 301 : Fortæller søgemaskiner, at hjemmesiden for dit korte link er flyttet permanent og bevarer søgemaskinens rangering. Det er bedst, hvis du planlægger at fortsætte med at viderestille dit domæne i lang tid i stedet for at have en separat hjemmeside.
    • Maskeret (hold URL i adresselinjen) : Bevarer dit korte link i browserens adresselinje i stedet for at vise destinations -URL'en. Nogle hjemmesider understøtter ikke maskering og viser muligvis ikke desinationswebsitet korrekt.
    • Maskeret med brugerdefineret sidehoved : Bevarer dit korte link i browserens adresselinje i stedet for at vise destinationswebadressen og angiver destinationssideens sidehøjde. Nogle hjemmesider understøtter ikke maskering og viser muligvis ikke desinationswebsitet korrekt.
  9. Vælg Afkort for at gemme dine ændringer.

Dit korte link begynder typisk at fungere på et øjeblik, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.