Brug et brugerdefineret domænenavn

Du kan bruge et domænenavn, som du ejer, med GoDaddys URL -forkortelse til at oprette korte webadresser med brand til at dele på sociale medier.

• Det domæne, du bruger, kan ikke have en anden hjemmeside hostet på det.
  • Hvis du kun har ét domænenavn (eller ønsker at indarbejde din virksomheds primære domænenavn), kan du konfigurere forkortelsen på et underdomæne (såsom underdomæne. Coolexample.com). For at opnå de bedste resultater anbefaler vi at have et domænenavn dedikeret til din forkortelse.
Påkrævet: Før du kan bruge forkortelsen med dit brugerdefinerede domæne, skal du konfigurere videresendelse til det brugerdefinerede domæne . Derefter kan du vælge dit tilpassede domæne i URL -forkortelsen.

Relaterede trin

• Når du har konfigureret videresendelse til dit brugerdefinerede domæne, kan du se her, hvordan du bruger URL -forkortelsen .

Flere oplysninger

• Du kan altid registrere yderligere domænenavne på vores site .
  • Hvis det domænenavn, som du ønsker at bruge, ikke er på den samme GoDaddy -konto, skal du konfigurere dets indstillinger. For at få disse instruktioner, skal du klikke på Hjælp i feltet Indtast domænenavn .