GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug brugerdefineret HTML til at oprette en kampagne

GoDaddy Email Marketing tilbyder dog en brugerdefineret HTML -komponist. Dette kan bruges til at oprette helt tilpassede e -mails helt fra bunden ved brug af rå HTML -kode. Den brugerdefinerede HTML -komponist er helt adskilt fra standarddesignkomponisten, og de kan ikke bruges ombytteligt.

Sådan starter du den brugerdefinerede HTML -komponist:

Fra siden Kampagner kan du bruge den lille rullemenu på knappen Skriv for at vælge Brugerdefineret HTML.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har oprettet nogen kampagner på din konto, vil du ikke se knappen Skriv . På siden Kampagner skal du klikke på knappen "Opret en kampagne" og derefter klikke på Gem . Klik nu tilbage til siden Kampagner for at finde rullemenuen ved siden af knappen Skriv.

Når du har valgt Brugerdefineret HTML, vil GoDaddy Email Marketing indlæse et specielt brugerdefineret HTML -komponeringsværktøj, og du kan:

1. Navngiv din kampagne, hvad du vil.
  2. Indsæt din HTML -kode direkte i redigeringsområdet, eller klik på "Importér HTML fra" for at vælge at importere din kode direkte fra en zip -fil eller en URL.
  3. Inkluder enhver specifik kode, som du har brug for, ved at placere din markør, hvor du vil have koden, og klikke på pilen ved siden af koden til højre. For at sikre, at vi følger alle reglerne og let kan give dig de sporingsresultater, du har brug for, GoDaddy Email Marketing, at du tilføjer mindst ét fravalgslink og et sporingsfyr. Men du er velkommen til at tilføje så mange links til Viderestil, Abonnér og "Se på internettet", som du vil!
  4. Bemærk: Du skal inkludere koden "Vis på internettet", hvis du vil have et miniaturebillede på siden Kampagner eller et eksempelbillede, når du deler kampagnen.

5. Klik på "Jeg er færdig" for at gemme dine ændringer i HTML -koden og arbejde på tekstversionen af din e -mail. (Dette er den version, som folk vil se, hvis de ikke kan modtage HTML -e -mails).

Brug af brugerdefineret HTML -kode i stedet for GoDaddy Email Marketings designværktøjer er godt for nogle, ikke så godt for alle. Sagen ved at designe til e -mail er, at der er mange e -maillæsningsmiljøer derude, og mange af dem gengiver HTML forskelligt. Når det er sagt, er der her et par grundlæggende ting at huske på, når du koder, hvilket vil hjælpe dig med at se okay ud over linjen.

Nogle ting, du skal huske på, når du bruger brugerdefineret HTML:

• Husk altid at tilføje indledende og lukkende html -tags.
  • Sæt altid dine stil -tags i hovedet, og brug body -tags.
  • GoDaddy Email Marketing integrerer din CSS, kan du kode normalt, så du skal ikke bekymre dig om at tilføje CSS, mens du arbejder.
  • For tabeller med flere kolonner med billeder skal du bruge et typografi-tag med "lodretjustering: top" (Safari kan lide det)
  • Brug en typografietags med "font-family: helvetica"-snarere end skrifttypetags.
  • Vær forsigtig, test en flok, så er du okay. :-)