Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en distributionsliste i webmail

Workspace Webmail lader dig e -maile grupper af kontaktpersoner ved hjælp af distributionslister. Dette giver dig mulighed for nemt at sende e -mails til de samme grupper af mennesker i stedet for at tilføje dem som individuelle modtagere, når du skriver meddelelser.

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På fanen E -mail, og klik på Adressebog .
  3. Vælg Distributionslister .
    Klik på Distributionslister
  4. Klik på Tilføj distributionsliste .
  5. Indtast et navn på distributionslisten .
  6. På listen Tilgængelige kontaktpersoner skal du vælge de kontaktpersoner, du vil tilføje, eller klikke på Vælg alle .
  7. Klik på knappen chevron > tilføj en kontaktperson på listen Valgte kontaktpersoner .
  8. Når du er færdig, skal du klikke på OK .

Næste trin

• For at sende e -mail til din distributionsgruppe skal du føje distributionsgruppen til feltet To: i dit skrivevindue. Klik i feltet, og begynd at skrive for at se en liste over tilgængelige kontaktpersoner og grupper. Læs mere om at skrive meddelelser i webmail.

Bemærk: For at holde en distributionsgruppe privat skal du tilføje distributionsgruppen i feltet BCC : .