Tilføj en SPF -post til mit domæne for Microsoft 365

Sender Policy Framework (eller SPF) er en type TXT -fortegnelse, der er tilføjet til et domænes DNS. Det sørger for, at enhver e -mail, der sendes fra et bestemt domæne, kommer fra en autoriseret server. Når du sender en e-mail, kontrollerer serveren i den modtagende ende, om den kommer fra en IP-adresse, der er godkendt af domænets DNS. Det fungerer som beskyttelse mod eventuelle svindel- eller efterligningsforsøg.

Påkrævet: Dit domæne kan kun have en SPF -fortegnelse . Hvis der findes flere SPF -fortegnelser på dit domæne, eller hvis SPF -fortegnelsen ikke er tilføjet korrekt, bliver din e -mail muligvis ikke leveret.

Hvad er min SPF -fortegnelse?

Hvis du ejer Microsoft 365 fra GoDaddy, Professional Email, Workspace Email eller Media Temple Mail, skal du bruge følgende SPF -fortegnelse:

v=spf1 include:secureserver.net -all

Hvis du ejer Microsoft 365 fra GoDaddy og tilføjelsesprogrammet Advanced Email Security ( Hvad er Advanced Email Security? ), Skal du bruge følgende SPF-fortegnelse:

v=spf1 a:dispatch-us.ppe-hosted.com include:secureserver.net -all

Påkrævet: Når du kopierer SPF -fortegnelsen, skal du være forsigtig med ikke at tilføje ekstra mellemrum før eller efter fortegnelsen. Dette annullerer fortegnelsen.

Hvordan tilføjer jeg min SPF -fortegnelse?

Hvis dit domæne, DNS og e -mail er på den samme GoDaddy -konto, tilføjer vi SPF -fortegnelsen for dig, og du behøver ikke at gøre noget.

Hvis du mangler en SPF -fortegnelse, bruger en forkert SPF -fortegnelse eller bruger mere end én SPF -fortegnelse, vises et banner, der advarer dig i din E & Office -dashboard. Du kan tilføje eller redigere din SPF -fortegnelse, hvis det er nødvendigt.

Hvis du bruger en tredjeparts e-mail eller hostingudbyder, skal du manuelt tilføje SPF-fortegnelsen. Konfiguration af SPF -fortegnelser er ikke en del af vores supporterklæring , og du skal kontakte den anden udbyder for at få hjælp.

Hvad hvis jeg bruger mere end ét e -mailprodukt eller -tjeneste?

Hvis du bruger flere e-mailtjenester (f.eks. Tredjeparts e-mailmarkedsføringsprodukter), skal du inkludere dem i din SPF-fortegnelse. Kontakt din udbyder for at få deres SPF -fortegnelse.

Din SPF -fortegnelse skal se ud som på billedet nedenfor. Området, der er skitseret med rødt, er, hvor du vil inkludere indstillinger for produkter og tjenester fra tredjeparter, foruden inkludere: secureserver.net .
SPF -fortegnelsessyntaks