GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug farvevælgeren i GoDaddy Studio

Brug farvevælgeren til at vælge en farve og anvende den på elementerne i dit projekt, såsom din baggrund, tekst, en form eller et billede. Følg trinene for din enhed.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Opret et projekt, eller rediger et eksisterende projekt .
  3. Tryk på en grafik, form, noget tekst eller baggrunden.
  4. I den menu, der vises, skal du trykke på Rediger .
  5. I menuen nederst på skærmen trykker du på Farve .
  6. Tryk på farvehjulet længst til højre.
    Det mobile farvehjul
  7. Skyderne repræsenterer, fra top til bund:
    • Farvetone (hovedfarvefamilie)
    • Farvetone (mængde hvid)
    • Skygge (mængde sort)
    • Opacitet (fra solid til gennemsigtig).
    Flyt skyderne til venstre eller højre for at ændre disse værdier.

Du kan også indtaste en specifik hex -værdi. For at gøre dette skal du trykke på den eksisterende hex -værdi og skrive en ny.
    Vælg en hex -værdi
  8. Tryk på fluebenet ud for hex -værdien for at tilføje den nye farve til dit farvebælte.
  9. Tryk påPlus -ikon i farvebæltet for at tilføje farven til din palet.

Relaterede oplysninger