e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug tilføjelsesprogrammet E-mailmarkedsføring Campaign Tweaks

Add-on Campaign Tweaks kan give dig mere fleksibilitet i designet af din e-mailmarkedsføringskampagne, hvilket giver en mere professionel oplevelse. Du kan f.eks. Tilføje et link til afmelding, føje mere indhold til sidefoden, ændre placeringen af ting som f.eks. Dit "visning på internettet" -link og meget mere.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Øverst på siden Kampagner skal du klikke på Tilføjelsesprogrammer og derefter klikke på Tilføj flere .
    Klik på Tilføj flere
  3. I feltet Søg efter tilføjelsesprogrammer skal du indtaste Campaign Tweaks .
  4. I søgeresultaterne skal du vælge Kampagnejusteringer og klikke på Til .
    Aktivér Kampagne -justeringer
  5. Klik på tandhjulsknappenKlik på Abonnenter .
  6. Begynd at tilpasse din kampagne.
    Konfigurer kampagnetilpasning
  7. Klik på Gem ændringer .

Bemærk: Du kan når som helst vende tilbage til tilføjelsesprogrammet Campaign Tweaks ved at vælge indstillingen Tweaks under menuen Tilføjelsesprogrammer.