Brug Sucuri Security -plugin til at beskytte min WordPress -hjemmeside

Plugin Sucuri Security har mange gratis og betalte funktioner, som kan hjælpe med at beskytte din hjemmeside, dine data og dine besøgende. Når du har installeret dette plugin , kan du overveje at aktivere følgende gratisindstillinger.

Indstilling for sikkerhedHvad det gør
Gør WordPress -versionen privatFjerner oplysninger om din WordPress -version.
Bloker PHP i mapperBeskytter dine filer mod uønskede ændringer.
Fjern WordPress -readme -filFjerner en fil, der indeholder oplysninger om dit website.
Deaktiver tema- og plugin -editorenDeaktiverer en mulighed for at redigere plugin- og temafiler fra dit WordPress -dashboard.

Bemærk: Du kan muligvis ikke aktivere nogle af funktionerne i dette plugin, da de allerede håndteres af nogle hostingplatforme.