Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug af Mobile Mail på din telefon

Mobile Mail er en forenklet webmail -grænseflade, som du kan bruge i din telefons webbrowser.

For at få adgang Mobil Mail, tegn i på mobilemail.secureserver.net eller mobilemail.your-domain.tld. Hvis dit domæne f.eks. Er coolexample.com , kan du logge på Mobile Mail på mobilemail.coolexample.com .

Mobile Mail giver mange af de samme funktioner som almindelig webmail:

• Tryk på for at skrive e -mails .
  • Du sletter e -mails ved at vælge e -mails og derefter trykke på .
  • For at besvare eller videresende e -mails skal du åbne meddelelserne og derefter trykke på . Fra værktøjslinjen Svar skal du trykke på Besvar , Svar alle eller Videresend . Der vises et skrivevindue. Udfyld din meddelelse, og tryk derefter på Send .
  • Tryk på for at se mapper i e -mail .
  • For at flytte e -mails til forskellige mapper skal du vælge e -mailen og trykke på , vælg den nye mappe, og tryk derefter på OK .
  • For at downloade vedhæftninger skal du åbne meddelelsen med den vedhæftede fil, trykke på Detaljer og trykke på titlen på hver vedhæftning, du vil downloade.
  • For at administrere spamindstillinger skal du trykke på Mere , trykke på Indstillinger , og derefter på Spamfiltrering .
  • Hvis du vil se Workspace-kalenderen, der er knyttet til din webbaserede e-mailkonto, skal du rulle til toppen af skærmen og trykke på Kalender .

Bemærk: Der er en Basic Mobile -skærm og en Rich Mobile -skærm. Hvis Mobilmail virker langsom, kan du trykke på linket nederst på siden for at skifte visning.