SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug af gratis midlertidig standard SSL

Premium Extended Validation (EV) SSL'er har en omfattende kontrolproces, men en Standard SSL kan overvåges og udstedes hurtigt. Brug den gratis Standard SSL til at sikre dit site, mens du venter på, at din Premium EV SSL -anmodning bliver undersøgt.

Sådan bruges gratis midlertidig standard SSL

1. Anmod om din Premium EV SSL. SeAnmod om mit SSL-certifikat .
  2. Vend tilbage til din konto og anmod om standard SSL. SeAnmod om mit SSL-certifikat .
  3. Tjek din e -mail. Godkendelsesanmodningen sendes til den administrative kontaktperson for domænenavnet. Følg instruktionerne for at bekræfte din Standard SSL.
  4. Når dit Standard SSL -certifikat er godkendt og udstedt, skal du installere det på din hjemmeside:
    • Hvis du valgte Webhosting, Grid Hosting, Hjemmesideprogram, Hurtig indkøbsvogn eller Dream -website, da du anmodede om din fornyelse, installerer vi automatisk dit certifikat.
    • Hvis du har valgt Tredjepart eller dedikeret server eller virtuel privat server (VPS) uden simpelt kontrolpanel , skal du kontrollere din e -mail fra os for at få yderligere oplysninger om installation af det fornyede certifikat på din server. Du skal downloade og installere begge certifikatfiler. SeInstallér mit SSL-certifikat for installationsvejledning.
  5. Når din Premium EV SSL er godkendt og udstedt, skal du installere den for at overskrive Standard SSL. Du behøver ikke at afinstallere eller annullere Standard SSL.

Når du installerer Premium EV SSL -certifikatet, slettes den gratis Standard SSL automatisk fra din konto. Hvis Premium EV SSL -certifikatet ikke udstedes inden udgangen af det oprindelige certifikats løbetid, vil Standard SSL automatisk blive fornyet.

Bemærk: Annullering af dit Premium EV SSL -program annullerer også det gratis Standard SSL -certifikat.