Brug af overvågningslisten

På overvågningslisten kan du spore domænenavne på GoDaddy -auktioner. Få vist den aktuelle pris, prisforlangende, antal afgivne bud på domænenavne og auktionens sluttidspunkt.

Du kan bruge overvågningslisten fra en webapp, eller du kan bruge GoDaddy Investor -appen til at spore udløbsauktioner på din mobilenhed .

Tilføj domæner til din overvågningsliste vha. Webapp

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Søg efter det domænenavn, som du vil se. Du kan få yderligere oplysninger iSøgning efter domæner i GoDaddy -auktioner .
  3. Klik på et domænenavns plus (+) -ikon for at se dets listeoplysninger.
  4. Klik på domænenavnets Urikon for at tilføje til din overvågningsliste . Urikonet bliver blå.

Se og afgiv bud fra din overvågningsliste vha. Webapp

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Fra Bidding List skal du vælge Watching .
  3. I domænenavnets kolonne Afgiv bud/ angiv skal du angive det beløb, du vil byde eller tilbyde.
  4. Vælg, at du har læst, og accepter alle serviceaftaler, der vises, og klik derefter på Afgiv bud/tilbud .

Se og afgiv bud fra din overvågningsliste vha. Investor Mobile -appen

1. Tryk på ikonet Investor -app på din mobilenhed.
  2. Tryk på fanen Overvågning .
  3. Tryk på det domæne, som du vil byde på.
  4. I feltet Dit bud skal du acceptere det minimumsbud, der allerede er udfyldt, eller indtaste et nyt proxy -bud.
  5. Dit proxy -bud skal være højere end det mindste bud.

6. Tryk på Afgiv bud for at afgive et nyt bud, eller hvis du vinder og ønsker at hæve dit bud og afgive en proxy, skal du trykke på Forøg bud .
  7. Flere oplysninger