Vælg arkivfoto

Udover at tilføje dine egne fotografier på dit website kan du også bruge vores indbyggede samling af royalty-fri arkivbilleder. Til at starte med kan du vælge arkivbilleder baseret på den kategori, du vælger til din hjemmeside, men du kan søge efter nøgleord for at få adgang til flere valg.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på et hvilket som helst afsnit undtagen Kontakt os og sidefødderne.
    • Hvis du har klikket på det første afsnit, skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    • For andre afsnit, der indeholder billeder, skal du klikke på det billede, du vil udskifte.
  4. Klik på Arkivbilleder i panelet Rediger billede.
    klik på arkivbilleder
  5. Rul ned igennem billedgitteret for at finde et billede, du synes om. Hvis du klikker på det, erstatter det automatisk dit tidligere valgte billede. Du kan også indtaste et nøgleord i feltet Søg efter arkivbilleder for at se andre fotos og klikke på ét i gitteret for at vælge det.
    indtaste søgeord for at finde arkivbilleder

Bemærk: Hvis der er flere arkivbilleder tilgængelige for din valgte kategori, skal du blot rulle gennem gitteret for at finde et, du vil bruge.

6. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  7. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).