Vælg arkivfoto

Udover at tilføje dine egne fotografier på dit website kan du også bruge vores indbyggede samling af royalty-fri arkivfotos, Dit udvalg af arkivfotos afhænger af hvilken kategori du vælger til dit site, og hjælper med at give et unikt udseende.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på et hvilket som helst afsnit undtagen Kontakt os og sidefødderne.
    • Hvis du har klikket på det første afsnit, skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    • For andre afsnit, der indeholder billeder, skal du klikke på det billede, du vil udskifte.
  4. Klik på Arkivbilleder i panelet Rediger billede.
    klik på arkivbilleder
  5. Rul ned igennem billedgitteret for at finde et billede, du synes om. Hvis du klikker på det, erstatter det automatisk dit tidligere valgte billede. (For at vælge et andet billede, skal du klikke på det i gitteret.)
    vælg nyt arkivbillede

Hvis der stadig er flere tilgængelige arkivbilleder i din valgte kategori, vises knappen Vis flere i bunden af arkivbilledgitteret.

6. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  7. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).