Vælg en anden tema-baggrundsfarve i WordPress

Baggrundsfarven på en WordPress-hjemmeside kan ændres ved at redigere i CSS-koden.

  1. Tilføj et underordnet tema, før du ændrer WordPress-temaet.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Udseende > Editor.
  4. Indtast CSS-koden for at ændre baggrundsfarven. Du kan se et eksempel på koden nedenfor:

            .site {
                background-color: #XXXXXX;
            }
    • .site er hele hjemmesidens CSS-klasse.
    • XXXXXX er HEX-koden på den farve, du vil bruge.
  5. Klik på Opdater fil.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.