GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vælg, flyt og opret en ny liste på baggrund af en søgning

Når du klikker på fanen Subscribers (Abonnenter), kan du få adgang til hele listen over kontaktpersoner. Søgeord hjælper med at begrænse listen (eller andre lister) til de kontaktpersoner, der opfylder dine kriterier.

Sådan søger du efter abonnenter

1. Indtast et hvilket som helst bogstav eller symbol i søgefeltet (i øverste højre hjørne af området Subscribers (Abonnenter) ved siden af forstørrelsesglasset) for at søge efter abonnenter. Du kan gøre det på to måder:
    • Indtast noget i stil med "@yahoo.com" eller "Smith", og søg efter det, du lige har indtastet.
    • Eller Indtast en "kode" efterfulgt af den værdi, du søger efter, som ikke blot er en e-mailadresse eller et navn, for at søge efter oplysningerne. Indtast f.eks. "City:Chicago"

Sådan vælger du dine søgeresultater:

2. Klik på feltet ved siden af Email (E-mail) og bemærk, at GoDaddy Email Marketing markerer alle kontaktpersoner (kun synligt på denne side), der er inkluderet i din søgning.
  3. Hvis du har en lang liste over matchende kontaktpersoner, der spænder over flere sider, kan du klikke på muligheden: "Select _ people?" (Vælg_personer?) i din søgning, så du kan få hele sættet.

Sådan! Du er færdig! Du har valgt alle dine søgeresultater. Men hvad kan du gøre med dette udvalg af kontaktpersoner? Du kan enten eksportere dem til en CSV- eller XLS-fil eller tilføje dem til en ny eller eksisterende liste.

Sådan tilføjer du dine søgeresultater til en ny eller eksisterende liste:

Lad os antage, at du vil flytte alle kontaktpersoner, der deler fælles oplysninger, til en separat liste. Det kan f.eks. være alle med en Yahoo-e-mailadresse eller personer fra den samme by.

Når du har foretaget søgningen og valgt de resultater, der stemmer overens, skal du klikke på knappen Add to (Tilføj til) i øverste højre hjørne og vælge en eksisterende liste blandt mulighederne. Herefter tilføjes dit valg til listen.

Eller indtast et nyt navn i feltet nederst for at lave en ny liste til de udvalgte kontaktpersoner.

Sådan eksporteres dine søgeresultater:

Hvis du hellere vil eksportere listen, skal du klikke på knappen Export (Eksportér) og derefter vælge, om du ønsker eksportfilen i CSV- eller et XLS-format. Derefter skal du kontrollere din e-mailkonto for at se, om du har modtaget overførselslinket, og højreklikke for at downloade den eksporterede fil.