Vælg mine video- og skærmindstillinger

Når du tilføjer en video, der hostes på YouTube eller Vimeo, kan du styre, hvad dine kunder ser, når videoen slutter, ved at justere indstillingerne for kanal eller automatisk afspilning.

Har du brug for mere hjælp? Få ekspertrådgivning om videoredigering fra en GoDaddy-vejledning.

YouTube

YouTube-videoer afspilles ikke automatisk. Når videoen er færdig, vises i stedet videoer fra den samme YouTube-kanal. Hvis du ejer YouTube-kanalen, kan du vælge, hvad dine kunder ser, ved at administrere listen over videoer på din kanal.

Bemærk: Hvis du bruger en YouTube-video fra en anden kanal end din egen, vises videoer fra den kanal, når videoen er slut.

Vimeo

Vimeo har automatisk afspilning og mange andre slutskærmsindstillinger, som der kan vælges imellem, herunder andre videoer, en handlingsplan, brugerdefineret billede og mere. Eller du kan vælge ikke at vise noget for brugeren, når videoen slutter.
  1. I Vimeo-videoindstillingerne klikker du på Interaktionsværktøjer og derefter på Efter video.
  2. Vælg Tom fra listen Slutskærm.