Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vælg sideskrifttyper og -størrelse

Kender du ikke en Bodoni Fed fra et gammelt ansigt i Baskerville? Ikke at bekymre sig. Vi har undersøgt de mest effektive skrifttypekombinationer for læsbarhed for dine besøgende. Vælg en af vores optimerede forudindstillede skrifttypekombinationer, eller opret din egen skrifttypeparring.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Rul til Website Builder og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger websted eller Rediger websted for at åbne din webstedsredaktør.
  4. For at ændre skrifttyper skal du vælge Tema fanen og åbn indstillingerne for Skrifttyper .
    • Den primære skrifttype bruges normalt til overskrifter på dit websted. Sekundær skrifttype bruges til brødtekst.
    • Vælg mellem vores anbefalede forudindstillede skrifttypepar.
    • Hvis du vil have mere tilpasning, skal du vælge Fremskreden for at vælge specifikke primære og sekundære skrifttyper. Vi foreslår automatisk den bedst parrede skrifttype for læsbarhed, men du kan ændre den til alt, hvad du vil, eller vælge en af de forudindstillede skrifttypeparinger igen.
  5. For at ændre skriftstørrelse skal du vælge dit websted eller Internet side fanen. Vælg tekstfeltet på dit websted, som du vil redigere. Alle tekstfelter, der tillader redigering, har mulighed for at ændre skriftstørrelse.
    • Vælg Skriftstørrelse vælger. Dette vises direkte på dit websted og er ikke tilgængeligt i sidepanelet.

ALTEXT
    • Skift skriftstørrelsen til at være større eller mindre. hvis du redigerer tekst i et layout, der har flere sektionsgrupper, såsom sektionen Om os, opdateres tekststørrelsen, så alle dine tekstblokke i dette afsnit har en ensartet størrelse.
    • Hvis du vil have størrelsen anvendt på lignende overskrifter eller brødtekst for alle sektioner på hver side af hele dit websted, skal du vælge Anvend på hele webstedet .
    • Bemærk: Overskriftsafsnittet (det første afsnit på din startside) har ikke indstillingen Anvend på hele webstedet, fordi disse tekstfelter er unikke.

6. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .