Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vælg site-farve

Skift hurtigt den accentfarve, der bruges på din hjemmeside. Vælg en af de foreslåede farver, eller vælg din egen farve.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne din site -editor.
  4. Vælg Tema .
  5. Udvid indstillingen Farve .
  6. Vælg en af de foreslåede farver, eller vælg farvehjulet for at åbne en farvepalet. Vælg den ønskede farve på farvepaletten, eller indtast den hexadecimale kode for din farve.
  7. Brug skyderen Paint your site (Mal dit site) til at justere, hvor lyst, farverigt eller mørkt dit site er som helhed. Bare rolig, du kan stadig ændre hver sektions farve individuelt .
  8. Vælg Website for at gå tilbage til redigering af dit website.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .

Flere oplysninger

• Hvis du vil have flere tip og bedste praksis, kan du se, hvordan du konfigurerer dit visuelle brand .
  • Når du beslutter dig for en farve, er et populært værktøj Adobe Color -websitet . Det kan hjælpe dig med at vælge en farve, udtrække en farve fra et billede, du kan lide (eller dit logo) og endda kontrollere tilgængeligheden for farveblindhed.
  • Mens du indstiller din websitefarve, kan du også overveje at vælge din hjemmesidefont .
  • Hvis du ikke kan lide din farve, men du glemmer, hvad du havde før, kan du gendanne dit website til en tidligere version.