Vælg site-farve

Du kan hurtigt ændre hovedfarven på din webside. Der er 30 farvemuligheder. Eller også kan du klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypetemaer og så skræddersy dit valg endnu mere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger for at se din websides nuværende farve-skrifttypekombination i hovedvinduet
    din nuværende farve-skrifttypekombination
  3. Klik påTema.
    Klik på Tema-knappen
  4. I Temapanelet kan du:
    temapanel
    • Klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypekombinationer. Hvert klik ændrer øjeblikkeligt din nuværende kombination.
      klikke dig igennem stilkombinationer
      websidens stil ændres øjeblikkeligt
    • Eller klikke på Farver, så websidens nuværende farve fremhæves i farveskemaet. For ændre farven skal du klikke på en anden farve.
      klik på en anden firkant for at ændre farve

Hvis du klikker på Nulstil skrifttyper og -farver, ændres begge dele tilbage til det foruddefinerede temas oprindelige farvekombination — ikke til den, du brugte, lige før du klikkede dig igennem de foruddefinerede farvekombinationer.

5. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
  6. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).