Vælg site-farve

Du kan hurtigt ændre hovedfarven på din webside. Der er 30 farvemuligheder. Eller også kan du klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypetemaer og så skræddersy dit valg endnu mere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside for at se din websides nuværende farve-skrifttypekombination i hovedvinduet
    din nuværende farve-skrifttypekombination
  3. Klik på Tema.
    Klik på Tema-knappen
  4. I Tema panelet kan du:
    temapanel
    • Klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypekombinationer. Hvert klik ændrer øjeblikkeligt din nuværende kombination.
      klikke dig igennem stilkombinationer
      websidens stil ændres øjeblikkeligt
    • Eller klikke på Farver, så websidens nuværende farve fremhæves i farveskemaet. For ændre farven skal du klikke på en anden farve.
      klik på en anden firkant for at ændre farve

Bemærk: Hvis du klikker på Nulstil skrifttyper og farver, ændres begge dele tilbage til det foruddefinerede temas oprindelige farvekombination — ikke til den, du brugte, før du klikkede dig gennem de foruddefinerede farvekombinationer.

5. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  6. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).