Vælg skrifttyper til websiden

Kan du ikke kende forskel på Bodoni Bold og Baskerville Old Face? Bare rolig. Du kan vælge imellem flere end 12 forskellige skrifttypekombinationer, som alle sammen formidler din websides specifikke stil. Eller også kan du klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypetemaer og så skræddersy dine skrifttyper endnu mere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger for at se din websides nuværende farve-skrifttypekombination i hovedvinduet
    din nuværende farve-skrifttypekombination
  3. Klik påTema.
    Klik på stilvalg-knappen
  4. I panelet Tema kan du:
    stilpanel
    • Klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypekombinationer øverst i panelet. Hvert klik ændrer øjeblikkeligt din nuværende kombination.
      klikke dig igennem stilkombinationer
      websidens stil ændres øjeblikkeligt
    • Eller klikke på Skrifttyper, så websidens nuværende skrifttype fremhæves i skemaet. For ændre skrifttypen skal du klikke på en anden skrifttype.
      klik på en anden firkant for at ændre farve

Hvis du klikker på Nulstil skrifttyper og farver under skrifttypelisten, ændres skrifttype og -farve tilbage til det foruddefinerede temas oprindelige kombination — — ikke til den, du brugte, lige før du klikkede dig igennem de foruddefinerede skrifttyper.

5. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
  6. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).