Hjemmesideprogram Hjælp

Vælg skrifttyper til websiden

Kan du ikke kende forskel på Bodoni Bold og Baskerville Old Face? Bare rolig. Du kan vælge imellem flere end 12 forskellige skrifttypekombinationer, som alle sammen formidler din websides specifikke stil. Eller også kan du klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypetemaer og så skræddersy dine skrifttyper endnu mere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside for at se din websides nuværende farve-skrifttypekombination i hovedvinduet
    din nuværende farve-skrifttypekombination
  3. Klik på Tema.
    Klik på stilvalg-knappen
  4. I Tema panelet kan du:
    • Klikke dig igennem de foruddefinerede farve-skrifttypekombinationer øverst i panelet. Hvert klik ændrer øjeblikkeligt din nuværende kombination.
      klikke dig igennem stilkombinationer
      websidens stil ændres øjeblikkeligt
    • Eller klikke på Skrifttyper, så websidens nuværende skrifttype fremhæves i skemaet. For ændre skrifttypen skal du klikke på en anden skrifttype. For at ændre skrifttypens størrelse skal du klikke på én af de fire prikker på bjælken øverst i skrifttypelisten.
      klik på en anden firkant for at ændre farve

Bemærk: Hvis du klikker på Nulstil skrifttyper og farver under skrifttypelisten, ændres skrifttype og -farve tilbage til det foruddefinerede temas oprindelige kombination – ikke til den, du brugte, før du klikkede dig gennem de foruddefinerede skrifttyper.

5. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  6. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).