Bekræft mit ejerskab af HostGator -domænet

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne hos HostGator, skal du ændre dine HostGator DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din e -mail -destination.

Den TXT -postværdi, som du skal oprette, findes på din Microsoft 365 -konto. Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette .

1. Log på dit HostGator cPanel .
  2. I afsnittet Domæner skal du vælge Avanceret DNS -zoneditor .
  3. I afsnittet Tilføj en fortegnelse indtaster du følgende:
    • Navn : @
    • TTL : 7200
    • Type : TXT
    • Adresse : Den TXT -værdi, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  4. Vælg Tilføj fortegnelse .

Kontakt HostGator-kundesupport på 1 (866) 964-2867, hvis du har brug for yderligere hjælp.