Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Bekræft, hvilken butik der fakturerer mig

Du kan logge på din GoDaddy -konto for at se, om du bliver faktureret af GoDaddy, Apple App Store eller Google Play.

Fra din webbrowser

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Vælg dit produkt for at udvide det.

Bemærk: Hjemmesider, der er købt via Apple App Store, vises ikke i Mine produkter . Rediger hjemmesiden med GoDaddy -mobilappen, eller brug din smart enheds app store til at administrere dit abonnement.

3. Hvis du ser Apple eller Android i produktbeskrivelsen, kan du administrere dit abonnement yderligere gennem den tilknyttede appbutik til din telefon.
    Se smartline -abonnementer

Fra din smartphone

For abonnementer købt i en mobilappbutik som f.eks. Apple App Store eller Google Play, skal du bruge linkene herunder for at lære, hvordan du får adgang til dine abonnementer fra din telefon.