Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Videresend e -mail fra en anden indbakke til Office 365

Videresendelse af dine e -mails til din Microsoft 365 -e -mailkonto afhænger af de muligheder, der er tilgængelige i din eksisterende e -mailtjeneste. ( Hvad er videresendelse af e -mail? )

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

Hvis din e -mailtjeneste understøtter videresendelse af e -mail, er der sandsynligvis en indstilling eller egenskabsindstilling, som lader dig konfigurere videresendelse af e -mail. Vælg den mulighed og angiv din Microsoft 365 -e -mailadresse som den adresse, du vil videresende dine e -mailmeddelelser til.

Hvis du ikke kan finde en indstilling for videresendelse af e -mail, skal du bede din nuværende e -mailtjenesteudbyder om at videresende din e -mail til din nye e -mailkonto, også kaldet mail relay .

Her er nogle tip fra andre e -mailtjenesteudbydere:

Vis hvordan