Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Videresend e-mail til en anden adresse

Du kan videresende din indgående Office 365 e-mail til en hvilken som helst anden e-mailadresse. Det betyder, at e-mails, der modtages i din Office 365-indbakke, automatisk videresendes til en anden e-mailadresse.

1. Log ind på din Microsoft Office 365-portal. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Klik på Indstillinger (Indstillinger) øverst til højre.
  3. Rul ned i indstillingspanelet til Dine appindstillinger, og klik på Mail.
    Klik på Mail
  4. Find Konti i venstre panel. Klik for at udvide det, hvis det er skjult. Vælg Videresendelse.
    Vælg Videresendelse under Konti.
    Påkrævet: Hvis du ikke ser valgmuligheden Videresendelse under Konti, understøtter din konto muligvis ikke videresendelse af e-mails. Kontakt din e-mailadministrator.
  5. Vælg Start videresendelse.
    Vælg Start videresendelse.
  6. Under Videresend min e-mail til skal du indtaste den e-mailadresse, du vil have dine indgående Office 365-mails sendt til.
  7. Markér feltet Behold en kopi af videresendte meddelelser for at beholde kopier af dine indgående e-mails i din Office 365-indbakke.
    Advarsel: Hvis du ikke markerer dette felt, slettes e-mailen fra din Office 365-konto, når den er blevet videresendt.
  8. Klik på Klik på Gem.Gem øverst på skærmen.