Videresend e-mails til min professionelle indbakke

Videresend dine e-mails fra andre tjenester (som Gmail, Yahoo eller Hotmail) til din(e) professionelle indbakke(r).

Hvis din e-mailserviceudbyder understøtter videresendelse af e-mails, findes der måske en indstilling eller et egenskabsvalg, som giver dig mulighed for at opsætte videresendelse af e-mails. Hvis dette er tilfældet, vælger du den indstilling og angiver din professionelle e-mailadresse, som du ønsker at videresende dine e-mailmeddelelser til.

Hvis du ikke kan finde en indstilling til videresendelse af e-mails, kan du bede din nuværende e-mailserviceudbyder om at videresende dine e-mails til din nye e-mailadresse. Dette kaldes også for mail relay.