Videresend meddelelser som vedhæftninger i webmail

Brug Workspace Webmail til at videresende e -mails som vedhæftninger. Workspace pakker alt meddelelsesindhold i en enkelt vedhæftet fil. For at gøre dette skal du være i klassisk visning .

1. Log på Webmail. Brug din Workspace Email-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Åbn den meddelelse, du vil videresende. Eller hvis du vil videresende flere meddelelser, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de meddelelser, du vil videresende.
  3. Vælg listen Flere handlinger i øverste højre hjørne.
  4. Vælg Fwd. som vedhæftet fil .
  5. Vælg Anvend . En ny e -mail oprettes med en vedhæftet EML -fil.
  6. Når du er klar, skal du vælge Send .

Hvis du ikke kan sende fra denne e -mailkonto (f.eks. Hvis den er blokeret), skal du vedhæfte den gemte meddelelse med en anden e -mailkonto eller uploade som ønsket af en GoDaddy -guide .

Relateret trin

• Du kan også gøre dette i Outlook, hvis du foretrækker det.